Lage temperatuurverwarming

Lage temperatuurverwarming

Lage temperatuurverwarming werkt met een lage aanvoertemperatuur, die varieert van 25 tot 55 graden. In goed geïsoleerde woningen met lage temperatuurverwarming volstaat dit type verwarming als hoofdverwarming. Lage temperatuurverwarming is energiezuinig en past goed bij duurzame installaties zoals warmtepompen. Voordat wij bij u een installatie aanleggen, gaan we met u in gesprek om uw wensen te inventariseren. Vervolgens kunnen wij u uitstekend adviseren en helpen in uw keuze.

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt veel toegepast en via een netwerk van buizen in de vloer, wordt de vloer op lage temperatuur verwarmd. Dit type verwarming is aangenaam, omdat de warmte vanuit de vloer de ruimte in stijgt. U heeft nooit meer koude voeten.

Lage temperatuur radiatoren

Radiatoren die op lage temperatuur werken, zijn vergelijkbaar met gewone radiatoren. De woning wordt verwarmd door het water dat door de radiatoren stroomt. Omdat de temperatuur van dit type radiator lager is, moet de oppervlakte van de afgifte van de radiatoren groter zijn. Dit betekent dat deze radiatoren qua oppervlakte (breder) groter zijn. In ons assortiment zitten ook convectoren.

Heeft u vragen over lage temperatuurverwarming of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.