Verwarming

De keuze voor de cv-ketel is essentieel voor het comfort in huis

Een aangenaam huis heeft niet alleen met sfeer te maken, maar ook met de temperatuur die in huis wordt ervaren. Een goede cv-ketel is op uw huis en wensen afgestemd, zodat u optimaal van uw woning kunt genieten. Wij werken met A-merken cv-ketels. Wij en onze monteurs zijn CO-VRIJ gecertificeerd volgens de Gasketelwet, die per 1 april 2023 is ingegaan.

Wanneer u een cv-installatie wilt aanschaffen, dan komen wij bij u thuis om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden in huis te beoordelen. Hierdoor krijgt u de cv-ketel die bij u past. Misschien is het mogelijk om de woning te verduurzamen en kunt u een hybride warmtepomp overwegen.

keurmerk_gas

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Heeft u vragen over cv-ketels en de cv-installatie of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.