Service & onderhoud

Service & onderhoud aan uw cv-ketel en installatie

Onderhoud aan uw cv-ketel is essentieel voor een goed werkende cv-ketel en installatie. De cv-ketel werkt efficiënter en zuiniger als er periodiek onderhoud aan wordt gepleegd. Daarnaast gaat de cv-ketel langer mee en wordt de kans op storingen aanzienlijk verminderd. In samenwerking met Abel&co hebben we een onderhoudsprogramma opgezet. U kunt kiezen uit 2 abonnementen, 'Abel&co Onderhoud' en 'Abel&co Service Plus'.

Afspraak maken

Als wij een afspraak met u maken om onderhoud aan uw installaties te plegen, dan komen wij binnen een tijdsbestek van 2 uur. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven als wij voor onderhoud komen. Het is ook mogelijk om vroeg in de ochtend af te spreken, zodat u na de afspraak op tijd naar uw werk kunt. Wij kunnen vanaf 7.30 uur bij u zijn.

Abel&co Onderhoud

Via het abonnement 'Abel&co Onderhoud' krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten, zijn daarbij inbegrepen.

Abel&co Service Plus

Met het abonnement 'Abel&co Service Plus' verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen, binnen de mantel van de cv-ketel. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening.

Onze onderhoudspunten

Wij gaan met onze onderhoud verder dan de meeste installateurs. Hiermee verhogen wij de efficiëntie van uw cv-ketel, gaat deze langer mee en verkleinen we de kans op storingen. Daarnaast is de veiligheid gewaarborgd. Ons onderhoud wordt verzorgd volgens de nieuwe voorschriften die beschreven staan in de gasketelwet (BRL6000). Hieronder een overzicht van ons onderhoudsprogramma.

  • Gasleiding afpersen
  • Gas voordruk controle
  • Rendementsmeting
  • Koolmonoxide check
  • Afstellen cv-installatie op eventuele veranderende behoeften, zoals veranderende behoefte per ruimte
  • Wij kunnen u adviseren hoe u energie kunt besparen

Sluit hier een service abonnement af.

Wilt u een storing melden of heeft u vragen over onderhoud die storingen voorkomen, neem dan contact met ons op.